Reaccions internacionals a l’acusació de la fiscalia espanyola

Reaccions internacionals a l’acusació de la fiscalia espanyola:
– Europarlamentari Mark Demesmaeker: “El fiscal demana penes dures pels líders de la societat civil i els polítics catalans. Perseguir un moviment pacífic i democràtic com a rebel·lió=repressió política. Juncker i Timmermans enterraran el projecte UE si permeten que això passi a la UE”. Enllaç Aquí.
– The Guardian: “La decisió de demanar els càrrecs més greus contra els acusats fa perdre qualsevol esperança que la postura més conciliadora del govern socialista pugui portar a terme una negociació significativa sobre l’assumpte català.” Enllaç Aquí.
– Le Soir: “Demanen fins a 25 anys de presó pels dirigents independentistes.”Enllaç Aquí.
– Berliner Tageszeitung: “Espanya: Justícia com a la de la dictadura de Franco. ¿25 anys de presó per a Oriol Junqueras?”. Enllaç Aquí.
– Euronews: “El fiscal espanyol demana 25 anys de presó pel VP @Junqueras. Nou líders del moviment separatista català s’enfronten als càrrecs de rebel·lió, sedició i malversació.”Enllaç Aquí.
– The National: “Tomorrow’s front page: Catalan political leaders face 200 years behind bars … PLUS: Unionists brand Nicola Sturgeon’s Auschwitz visit a ‘photo-op'”.
– Heise on line: “Càrrecs penals “de bojos” “sense fonament jurídic” contra els catalans.”Enllaç Aquí.
– Financial Times: ““Hi ha un debat acarnissat a Espanya sobre si l’ofensiva aclaparadora i pacífica per l’independència, que va conduir a un referèndum informal i després a una declaració d’independència, podria considerar-se violenta.” Enllaç Aquí.
– Taggeschau.de: “L’acusació exigeix ​​25 anys de presó pels separatistes.” A “L’acusació de rebel·lió és controvertida entre els experts jurídics espanyols, ja que implica que s’ha utilitzat la violència.” Enllaç Aquí.

drbstyqwoaewknl

Please follow and like us: