Notícies rellevants internacionals vinculades amb Catalunya i Espanya

Notícies rellevants a la premsa internacional vinculades amb Catalunya i Espanya:

The National: “Cartes: la lògica del Tribunal mostra que la policia espanyola va anar a fer mal.”
The Fund For Peace: “Qatar y España son los países que más caen en el Índice de Estados Frágiles (FSI) que anualmente publica el think tank The Fund for Peace.”
VG NYHETER: “Setze polítics catalans estan a l’exili o a la presó. Els seus fills i cònjuges es preparen per esperar molts anys abans que tornin a casa.”
Junge Welt: “Els colors del F.C Bayern de Munic són el vermell i el blanc. Però podria ser que a les semifinals de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid s’hi afegeixin altres colors.”
Bloomberg: “”Aguda destrucció de treball, concentrant-se la seva creació en el sector públic.” . “El peor inicio para el empleo en España desde el año 2014”.
Common Space: “La Diada de Sant Jordi 🌹📚 se celebra el proper dissabte a Glasgow per honrar els presos polítics catalans”.
L’Indépendent: “Claude Ferrer, alcalde de Prats-de-Mollo, anuncia la voluntat de convidar les famílies dels presos polítics catalans a la ciutat, per descansar el pròxim estiu”.
The Guardian, BBC , The New York Times , Frankfurter Allgemeine: “Ampli ressò de la lleu condemna de La Manada. Abús sexual però no violació”.
Die Linke: “Resposta del Govern Alemany a les preguntes del diputat Andrej Hunko sobre la participació del CNI espanyol en la detenció i posterior vigilància del MHP Carles Puigdemont a Alemanya. “El Govern no en té constància.”
CNBC: “Què es necessita per crear un nou país?”.
Süddeutsche Zeitung: “”Cap medalla espanyola per a la policia alemanya per la detenció de Carles Puigdemont.”
Luzerner Zeitung: “Article sobre Anna Gabriel i Marta Rovira”.
Spiegel: “El govern estatal no té intenció de donar els noms dels agents de policia implicats en la detenció del Sr. Puigdemont”.

banderas_lg

Please follow and like us: