Missatge de República Catalana Digital sobre el Consell Per la República

Missatge de República Catalana Digital sobre el Consell Per la República: “Si algú vol fer-se voluntari i participar en un stand d’ajuda a altes al #registreciutadà del @CatalanCouncil, o fins i tot co-organitzar un dels esdeveniments, que enviï correu electrònic a agendarepublicana@gmail.com i ho gestionem! Pont de Vilomara, Vilafranca del Penedès i en breu molts altres!” Enllaç Aquí.

dstzhmlxqaa0fb5

Please follow and like us:

2 thoughts on “Missatge de República Catalana Digital sobre el Consell Per la República

 1. Benvolguts,
  fa uns dies em vaig escriure al Consell per la republica liderat per el MHP Carles Pugdemon.
  Com que no sé si vaig seguir bé els passos, vull saber si estic inscrita. En cas de no fer-ho bé voldria el vostra ajuda.
  El meu télefon 609729398
  Atentament,
  Pilar Ramos

Comments are closed.