L’Assemblea Nacional Catalana va coorganitzar un acte a Nova York per presentar l’informe Eines de repressió

L’informe de la UNPO destaca la influència i l’impacte que ha tingut la repressió de les autoritats espanyoles als moviments independentistes catalans en altres governs que intenten silenciar els activistes de les nacions sense estat d’arreu del món.

L’Assemblea Nacional Catalana va coorganitzar un acte a Nova York per presentar l’informe ‘Eines de repressió: Espanya i tendències globals per silenciar els moviments d’autodeterminació’ elaborat per l’Organització de Nacions i Pobles No Representats (UNPO). L’informe destaca també la influència i l’impacte que ha tingut la repressió de les autoritats espanyoles als moviments independentistes catalans en altres governs que intenten silenciar els activistes de les nacions sense estat d’arreu del món.

En el marc de l’acte, la presidenta de l’Assemblea, Dolors Feliu, i l’expresidenta de l’Assemblea i actual vicepresidenta de l’UNPO Elisenda Paluzie, van mantenir una reunió amb el relator especial de les Nacions Unides per a les minories, el Sr. Fernand de Varennes. El van posar al corrent sobre les violacions dels drets humans comeses per Espanya contra la minoria nacional catalana, sobretot pel que fa a l’ús massiu del programari espia Pegasus.

Font: Assemblea Nacional Catalana Internacional (https://int.assemblea.cat/news/the-catalan-national-assembly-organizes-the-release-in-ny-of-a-report-on-tools-of-repression-used-to-silence-self-determination-movements/), 22-09-22

Please follow and like us: