Comunicat de Les Guilleries (72)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

Tenim un problema…

…quan una caporala del CME gosa calumniar públicament el president de la Generalitat i manifesta preferir tenir càncer abans que reincorporar-se al servei. O quan identificant-se com a mossa assisteix d’estrella invitada en actes de partits d’extrema dreta que pretenen la dissolució del nostre Cos.

…quan el cap de la CG d’Informació ha de comparèixer al jutjat amb motiu de la documentació intervinguda de manera irregular pel CNP a la deixalleria de Sant Adrià del Besòs, essent el sotscap l’intendent Justo Medrano, procedent del CNP.

…quan el el vicepresident de la Unió de Mossos per la Constitució -UMC- i ex-guàrdIa civil, mentre està de baixa mèdica de llarga durada, es manifesta i es fa fotografies amb agents del CNP davant la Comissaria de Via Laietana, centre històric de tortures a detinguts.

…quan membres de la BRIMO llueixen camisetes de la UIP, unitat antiavalots del CNP, que va atonyinar ciutadans pacífics l’1-O.

…quan el cap de la CGRO, de qui depèn la BRIMO i l’Area d’Escortes, és el comissari Gámez, ex-guàrdia civil, que pertany a un grup intern del Cos autoanomenat “Los nuestros”, integrat per comandaments amb la procedència que us podeu imaginar.

…quan les Àrees de Selecció i d’Afers Interns del Cos no han sabut detectar ni sancionar persones que no mereixen dur el nostre uniforme, el qual ha de ser motiu d’honor i garantia dels valors d’una societat democràtica avançada.

…quan després dels atemptats del 17-A érem la policia orgull de tota la societat i a dia d’avui el CME és questionat des de diferents àmbits.

Són problemes, conseller Buch, que exigeixen autocrítica i solucions!!!

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Les Guilleries, 27 de novembre de 2018

Please follow and like us:

One thought on “Comunicat de Les Guilleries (72)

  1. Molt be, s’ha de fer tot el possible per poder arribar, quan mes aviat millor, a assolir la República!!!!

Comments are closed.