Comunicat de Les Guilleries (68)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

Aquesta setmana el mitjà digital elMón.cat, de la mà del periodista Quico Sallés, ha revelat el contingut de les reunions dels màxims comandaments del CME amb els integrants de la missió provinent de la metròpoli castellana -incloent-hi el virrei Millo- per tractar d’evitar el referèndum de l’1-O, organitzat per la díscola colònia catalana.

Tal com es desprèn de les actes de les reunions, malgrat que la resolució del TSJC exigia que l’acció policial no alterés la normal convivència ciutadana, el coordinador del dispositiu, el tinent coronel de la GC Pérez de los Cobos (voluntari colpista el 23-F), tenia una clara voluntat de fer ús de la violència, ignorant també les obligacions legals de no causar danys superiors als que es volien evitar i d’actuar amb subjecció als principis de proporcionalitat, congruència i oportunitat.

Però a aquesta acció Il·legal i de voluntat repressiva dels “a por ellos”, cal afegir l’incompliment de l’acord d’actuar només a requeriment del CME, intervenint de manera unilateral, enviant els “piolins” a determinats punts de votació amb criteris exclusius de significació política.

També hem sabut que el president del TS i del CGPJ Carlos Lesmes va enviar una carta al magistrat Ramírez Sunyer, titular del jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona, dos dies abans de la seva mort, en què li deia que havia canviat el curs de la història d’Espanya.

Aquest magistrat tenia una malaltia terminal i estava en situació de pròrroga en l’exercici de la funció jurisdiccional en tenir més de 70 anys. No voldríem pensar que les greus i manifestes irregularitats durant la instrucció van ser comeses preveient la impunitat a causa de la seva prompta i segura mort.

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Les Guilleries, 7 de novembre de 2018

Please follow and like us:

One thought on “Comunicat de Les Guilleries (68)

  1. Amb vosaltres, per aquest camí.
    Atenció als xusma de incógnito. N’hi ha, i creen odi: les càrregues han de prevenir, no castigar.
    Vejam si arribeu a ser percebuts per la ciutadania com un servei necessari a la manera del B x R. No és fàcil, tot i que podeu, estic segura.

Comments are closed.