Comunicat de Les Guilleries (66)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

Avui fa un any que el nostre legítim conseller Joaquim Forn fou injustament empresonat, juntament amb altres representants polítics que van impulsar el referèndum de l’1-O.

L’estat espanyol, actuant com un règim repressor i feixista, continua tenint segrestat entre barrots antidemocràtics al nostre Conseller, només com a venjança i escarni per la seva actuació, la qual, a dreta llei, en cap cas pot ser considerada delictiva.

MAI oblidarem ni perdonarem aquesta injustícia. Treballarem incansablement per veure a tots els nostres presos polítics en llibertat i a tots els exiliats a casa.

En aquest sentit, donem suport a la convocatòria de demà divendres a les 18:30 hores davant del centre penitenciari de Lledoners en record, suport i escalf del conseller Forn i encoratgem a assistir-hi a tots els companys/es que estimen el nostre Cos i allò que representa.

Per altra banda, celebrem amb molta satisfacció l’arxiu de la causa penal oberta contra els acompanyants del President legítim quan fou detingut a Alemanya, entre ells els nostres companys Carles i Xavier.

Aquells que s’omplen la boca de compliment de la llei, van vulnerar-la grollerament quan van iniciar el procés amb una simple denúncia (quan la Lecrim exigeix querella) i van practicar detencions sense indicis suficients del delicte atribuït.

Contrasten aquestes il·legals detencions practicades pel CNP amb la manca de posada a disposició judicial per part del nostre Cos del policia espanyol que va agredir i lesionar el fotoperiodista Jordi Borràs.

El nostre comissari en cap sembla desconèixer les seves obligacions, actuant de forma acomplexada i submissa davant les forces policials espanyoles d’ocupació.

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Les Guilleries, 1 de novembre de 2018

Please follow and like us: