Canvis a Canal República

Canal República va néixer amb el propòsit de mostrar la situació política a Catalunya buscant i servint les fonts primàries, per tal que qualsevol pogués fer la seva pròpia anàlisi i interpretació del que estava passant a cada moment. Sense manipulacions. Estem convençuts que la independència és indispensable per poder progressar, que la realitat que cau pel seu propi pes és que sense independència Catalunya desapareixerà com a nació, igual que ho farà la seva llèngua i la seva cultura. Serà independència o serà dilució dins la putrefacta Espanya.

El nostre objectiu és el mateix, però la política catalana s´ha convertit en un pati d’escola i nosaltres no volem continuar traslladant soroll que no porta enlloc. Ni porta enlloc la nostra audiència, que ens ha fet confiança i no mereix que li fem perdre el temps, ni porta enlloc a Canal República, ni a les persones que el gestionem, desgastats i frustrats de veure com són els suposadament nostres que se´ns pixen a la cara. Per més sobre això, vegeu el nostre editorial Bandera Negra.

Creiem que ajudarem millor el nostre objectiu si bescanviem quantitat per qualitat. Per això, a partir d’ara intentarem destriar millor el gra de la palla i fer arribar aquest gra afegint-hi una mica més d’anàlisi que permeti fer-se una millor idea del que conté la font original. Com sempre, donant ple accés a aquestes fonts primàries, perquè no ens toca a nosaltres decidir el que cada persona ha de pensar.

Al mateix temps, ampliarem el nostre punt de vista. Catalunya no és només el seu dia a dia polític. Som un país amb cultura, amb ciència, amb esport, amb gent creativa en molts sentits. Serà el nostre gra de sorra per aconseguir que la cultura i nació catalana segueixi existint i cada dia tingui més força, per molt que els polítics nostrats estiguin més concentrats en arreplegar quatre molles de pa del bwana espanyol.

Finalment, i com es pot percebre en aquesta nota i en l’editorial abans esmentada, tenim opinió i a partir d’ara la compartirem sense embuts cada vegada que ens sembli necessari utilitzant l’apartat Editorial. Com que estem segurs que la nostra audiència també té opinió, estem oberts a rebre la vostra a través del següent formulari.

Continuem endavant. Gràcies pel vostre temps i confiança.

Please follow and like us:

2 thoughts on “Canvis a Canal República

Comments are closed.