Comunicat de Les Guilleries (101)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter? També a Telegram!

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

Després de diverses filtracions, inacceptables en un estat democràtic, avui s’ha fet pública la sentència del TS contra representants socials i polítics perseguits criminalment per liderar i donar la veu al Poble de Catalunya.

No hi ha hagut condemna per rebel·lió perquè la violència inherent a aquest delicte només ha existit en la mentalitat malaltissa d’unes estructures d’Estat continuadores del règim rebel franquista.

La sedició afirmada a la sentència mai pot castigar el fet de convocar i d’organitzar un referèndum, despenalitzat l’any 2005. Tampoc la protesta a l’exterior de la conselleria d’Economia s’incardina en aquest tipus delictiu, ja que la CE empara el dret de concentració i el seu exercici no va impedir ni dificultar l’acte judicial realitzat portes endins del departament.

S’ha condemnat també per malversació, sense acreditar cap partida de diner públic destinada a la finalitat pretesa, com tampoc la imprescindible avantatge patrimonial que s’hauria d’haver obtingut.

Igual d’infame és la condemna a la presidenta del Parlament per permetre el debat i les votacions, tal com varen fer altres membres de la Mesa, els quals ni tan sols han estat acusats en aquest procés.

En fi, queda demostrat que no es tracta d’una sentència judicial, sinó d’un acte d’escarni i revenja que pretén subjugar la voluntat majoritària de la ciutadania catalana a decidir el seu futur.

És imprescindible una bona simbiosi entre la mobilització pacífica del poble català i l’acció efectiva i ferma des de les institucions per assolir l’objectiu de la independència. Aquest propòsit no passa per col·laborar amb els artífexs de la repressió, l’arbitrarietat i la negació dels drets a la nació catalana ni per facilitar la seva governabilitat.

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Please follow and like us:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *