Comunicat de Les Guilleries (100)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

El col·lectiu de mossos independentistes, conegut amb el nom de “Guilleries”, estem de commemoració amb aquest comunicat número 100, que demostra la perseverant tasca de conscienciació i de fidelitat a la voluntat majoritària del poble de Catalunya d’exercir el dret d’autodeterminació.

Varem iniciar la nostra activitat als voltants del mes de setembre de 2017 com a reacció organitzada als embats de l’Estat espanyol que, amb la seva guerra bruta, atacava institucions, entitats, ciutadans i representants de la majoria democràtica del Parlament, la cambra legislativa més antiga de totes les nacions europees.

Però, a dia d’avui, no tenim res a celebrar ja que després del referèndum de l’1-O, hem patit l’aplicació del 155 -que ha suposat la intervenció de les nostres institucions, inclòs el CME- i la repressió judicial i d’altres organismes de l’Estat, que han provocat que els nostres dirigents i altres conciutadans hagin estat processats, detinguts, embargats, empresonats i forçats a l’exili, com el nostre MHP Puigdemont.

Un cas especial i dolorosament injust és la persecució cap al nostre major Trapero, un professional brillant, que serà jutjat per rebel·lió a l’AN i al que la Fiscalia demana 11 anys de presó i 11 d’inhabilitació. En aquest judici ignominiós també estan acusats la intendenta Laplana, l’ex-secretari general d’Interior i l’ex-director de la PG-ME.

Els mossos i mosses de Guilleries ens mantenim ferms en la defensa de les institucions catalanes i estem convençuts que la manera de servir millor a la societat és tenint un estat propi en el que poguem decidir sobre qualsevol qüestió que afecti la nostra ciutadania, i disposar d’aquesta manera de tots els recursos generats per la societat catalana.

No deixarem de persistir, des del nostre àmbit, fins assolir juntament amb altres actors socials i polítics la llibertat del nostre poble, davant d’un Estat que no coneix altra sistema de relació amb Catalunya que el de la dominació i submissió de la nostra nació mil·lenària, arribant a fer ús de mètodes d’involució democràtica.

Seguim !!!

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Please follow and like us:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *