Comunicat de Les Guilleries (96)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

Dimecres passat la direcció de la Conselleria d’Interior va comunicar al Cap del Cos de Mossos d’Esquadra, comissari Miquel Esquius, el seu cessament després que fa uns mesos va substituir el comissari en Cap Ferran López, designat després de l’aplicació del “155”.

El comissari Eduard Sallent, fins ara cap de la Comissaria General d’Informació, ha estat nomenat nou Cap del nostre Cos. Li desitgem tot l’encert i esperem el màxim coratge en aquesta nova i trascendent responsabilitat.

No cal dir que al nou Cap li espera refer la direcció de la Prefectura i posar al capdavant de les diferents Comissaries, Divisions i Àrees a aquells comandaments que creguin en el cos de Mossos d’Esquadra com a la policia de país, en el marc d’una República catalana, que s’albira en un futur proper.

També és molt important que en els processos d’ingrés al Cos, i també en els de promoció interna, s’escullin els aspirants i candidats més capacitats, sentint-se orgullosos de pertànyer a l’organització policial més antiga d’Europa amb 300 anys d’història, i estant disposats a defensar-la.

Finalment, demanem al nou Cap del Cos que no ens faci sentir més vergonya assistint a actes organitzats pels enemics de Catalunya, com el darrer aniversari de la Guàrdia Civil celebrat a la Casa Cuartel de Sant Andreu de la Barca.

Mai més! A tots ells, dignifiqueu el CME !!!

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Please follow and like us:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *