Català, Internacional

La ANC i el Consell Per la República presenten una Iniciativa Ciutadana Europea per demanar l’aplicació de l’article 7 del Tractat de Lisboa

– Tuit ANC: “⬛️⬜️ Avui, des de Brussel·les, l’@assemblea i el @ConsellxRep presentem una Iniciativa Ciutadana Europea per demanar l’aplicació de l’article 7 del Tractat de Lisboa al Regne d’Espanya, com a resposta davant de les greus violacions de drets fonamentals. #CapALaIndependència🧭”. Enllaç Aquí

– Tuit MHP Carles Puigdemont: “Ara és el moment de demostrar el poder de la ciutadania a la UE. Avui hem presentat una Iniciativa Ciutadana Europea per demanar l’aplicació de l’article 7 del Tractat de Lisboa al Regne d’Espanya com a resposta a les greus violacions de drets fonamentals http://bit.ly/2ZSjHxJ”. Enllaç Aquí.

 

 

Please follow and like us:
error

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *