Comunicat de Les Guilleries (92)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:


Des que es va implantar el dispositiu “Toga” de vigilància dels edificis judicials de tot Catalunya, està havent-hi una afectació important cap al servei de seguretat ciutadana (i també d’altres serveis policials), que hauria de ser prioritari per a la direcció del CME.

Cap agent de la policia de Catalunya entén que davant d’un requeriment que suposi atendre i preservar la seguretat i integritat dels nostres conciutadans o dels propis companys i no es pugui donar resposta amb els recursos disponibles, es denegui l’auxili que podrien oferir els agents de mossos destinats a vigilar el perímetre d’un edifici les 24 hores del dia.

Aquesta situació es veu agreujada per l’escassetat d’efectius operatius que patim cada dia els professionals de la seguretat i que pot esdevenir crítica durant el període estival.

La resposta dels Caps del Cos no pot emparar-se en que la vigilància dels edificis judicials és una ordre del president del TSJC, el magistrat Jesús Maria Barrientos, cap al responsable màxim del CME.

Recordem que aquest magistrat ja va decidir substituir la vigilància de la seu del TSJC a càrrec del CME per efectius del CNP, demostrant el menysteniment cap el nostre Cos.

Sabrà defensar l’actual Cap del CME, el comissari Miquel Esquius, les nostres funcions i responsabilitats davant la ingerència d’un poder judicial profusament ideologitzat?

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Please follow and like us:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *