Català, Internacional, Política

Notícies relacionades amb la prohibició de la JEC de presentar-se a les eleccions europees al MHP Carles Puigdemont i als HC Toni Comín i Clara Ponsatí

 

A NIVELL LOCAL:

– Tuit advocat Jaume Alonso-Cuevillas: “És un fet gravíssim Sabien que no podrien frenar l’elecció del MHP ⁦⁦@KRLS⁩ i opten per impedir-ne la candidatura vulnerant tots els drets imaginables Apartar Puigdemont i tot el que representa és una operació d’estat Però no defallirem”. Enllaç Aquí.
– Comunicat conjunt del MHP Carles Puigdemont i dels HC Toni Comín i Clara Ponsatí:

– Entrevista a l’advocat @boye_g: “”Existeix jurisprudència europea que diu que no es poden excloure els candidats. Això aboca les eleccions a la nul·litat”. Enllaç Aquí.
– Text de la Junta Electoral Central comunicant la decisió d’excloure el MHP @krls i els consellers @toni_comin i @claraponsati de les llistes a les eleccions europees 📅29-04-19:

A NIVELL INTERNACIONAL:

– Ràdio francesa RFI: “Espagne: l’ex-président catalan Carles Puigdemont interdit d’être candidat aux européennes (parti)”. Enllaç Aquí.
– El mitja belga @POLITICOEurope: “Spanish electoral body blocks Puigdemont from running in EU election”. Enllaç Aquí.
– Agència Internacional @euronews: “Spanish electoral board bans Puigdemont and advisers from running in European elections”. Enllaç Aquí.
– Le Monde: “Carles Puigdemont interdit d’être candidat aux européennes”. Enllaç Aquí.
– The Guardian: “Carles Puigdemont to be excluded from European elections”. Enllaç Aquí.

Please follow and like us:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *