Comunicat de Les Guilleries (90)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

La creació de l’Àrea de Seguretat Institucional (ASI) està generant una artificiosa polèmica generada per sectors unionistes -i amplificada pels mitjans del règim- amb l’objectiu d’atacar i perjudicar el nostre Govern.

L’ASI dotarà als presidents i expresidents de la Generalitat d’un servei de protecció d’altíssima competència i amb les mateixes dependències que tenen altres àrees equivalents de països del nostre entorn, inclòs el regne d’Espanya.

Considerem que aquesta iniciativa del nostre Govern és positiva, que caldria explorar la mateixa fórmula per a altres àmbits, i no entenem el malestar que està provocant en sectors de la cúpula del cos de Mossos d’Esquadra.

Volem recordar als alts comandaments del CME, alguns d’ells gurús d’un fals legalisme pro-espanyolista, que segons el vigent Estatut el comandament suprem del nostre Cos recau en la Generalitat, en concret al President, i és exercit a través del conseller d’Interior.

Per tant, donem la benvinguda a l’ASI, que té tot el nostre suport, alhora que instem la nostra Prefectura a assumir de bon grat que el comandament suprem del Cos rau en el Govern, i aixi ha de ser, perquè són els seus membres i no uns alts funcionaris policials els qui responen políticament davant de la ciutadania i són per ella escollits.

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Please follow and like us:

One thought on “Comunicat de Les Guilleries (90)

  1. Em sembla molt bona idea
    Però estic molt indignada amb el vergonyós judici i no puc entendre gens la “cocina” actuacio del jutge. A on li han donat el tito a aquesta home?
    No Hi dret

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *