Català, Les Guilleries

Comunicat de Les Guilleries (81)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

Les querelles presentades contra el nostre Cos per dos dirigents del sindicat SPC i el seu advocat, J.M. Fuster-Fabra (qui no ha negat mai haver militat al partit franquista Fuerza Nueva), han estat arxivades pel Jutjat.

Les acusacions, amb l’ajut dels partits espanyols ultres i els seus altaveus mediàtics, van llençar una brutal campanya de difamació, acusant-nos d’haver-los espiat, actuant il·legalment i amb motivacions polítiques, en base a una documentació del CME que es portava a destruir a la incineradora de Sant Adrià del Besòs.

La intervenció d’un talp espanyolista va fer possible, de manera il·legal -sense ordre judicial-, la interceptació del comboi que portava la documentació, per part d’efectius del CNP, el dia anterior a la proclamació de la República catalana.

Doncs bé, ara ens trobem que la Fiscalia, en funcions de claveguera de l’Estat, vol recórrer una resolució judicial que motivadament conclou que la nostra actuació en tot moment va estar emparada en l’ordenament jurídic.

Aquells mateixos dirigents del sindicat SPC han estat assenyalats per diferents persones alienes a l’independentisme com a infiltrats de les clavegueres de l’Estat al servei de l’anomenada operació Catalunya, acusació totalment compatible amb les seves actuacions, com instar la DAI a actuar contra Guilleries i no haver defensat la multitud de mossos amenaçats i assenyalats a través de la caverna mediàtica per part d’agents com la Inma Alcolea o el “Felipe” Ángel Gómez.

Mentrestant, el CNP, sense disposar de competència ni mandat judicial i injustificadament, ha detingut dos alcaldes i altres activistes independentistes, als que agraïm i reconeixem públicament el seu compromís social.

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Les Guilleries, 17 de gener de 2019

Please follow and like us:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *