Català, Les Guilleries

Comunicat de Les Guilleries (78)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

Divendres està prevista la celebració del Consejo de Ministros del país veí a la capital de Catalunya. El lloc i la data escollida, 21D (aniversari de les eleccions sota el 155), revelen que es tracta d’un nou acte de provocació d’un estat autocràtic que ha perdut tota legitimitat.

El Gobierno del PSOE s’ha alineat, en discurs i forma, amb l’extrema dreta i la caverna mediàtica que l’acompanya, i que pretenen la intervenció del nostre autogovern i el control, primer, de les nostres institucions, com el cos de Mossos d’Esquadra i, segon, la posterior dissolució amb una nova aplicació de l’article 155. És a dir, un nou cop d’estat en tota regla.

Tot plegat no deixa de ser un parany de l’Estat al moviment independentista i al nostre Govern. La mateixa tria de la Llotja de Mar no és casual. Aquest lloc era una de les darreres opcions en els informes de seguretat del CME, institució competent en aquest àmbit.

Aquest Consejo, que té la repulsa i la consegüent resposta de bona part de la societat catalana, ve precedit d’un escrit infame de la Fiscalia de l’AN, on amb un to amenaçador, adverteix -preventivament- que perseguirà penalment i “con contundencia” tots aquells actes que haurien de quedar emparats dins del dret fonamental de manifestació i d’expressió.

És per això que demanem als nostres conciutadans que divendres es manifestin, reivindiquin i s’expressin com ha fet sempre el moviment independentista: amb fermesa, però de manera cívica i serena, com a millor resposta davant les provocacions de l’Estat.

Fem una crida a aïllar a tots aquells (molts d’ells, infiltrats de les FCSE) que buscaran sabotejar els actes de protesta pacífica que s’hagin convocat. Estiguem atents!

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Les Guilleries, 19 de desembre de 2018

Please follow and like us:

1 thought on “Comunicat de Les Guilleries (78)”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *