Català, Les Guilleries

Comunicat de Les Guilleries (75)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

En un clar retrocés de drets i llibertats i amb presos polítics a l’espera d’iniciar la farsa judicial de l’1-O, ahir es va complir el 40è aniversari d’una constitució espanyola redactada sota l’amenaça del soroll de sabres d’aquells que van perpetrar el cop d’estat de 1936 i que van instaurar la dictadura més cruenta i duradora del segle XX a l’Europa occidental.

En aquest context, el partit Vox va organitzar una concentració a la plaça 1 d’octubre de Girona (anteriorment plaça de la Constitució), en un clar acte de provocació i comptant amb la presència d’un personatge esperpèntic com és l’Álvaro de Marichalar, que cerca el conflicte per tal d’aparèixer com a víctima de l’independentisme als canals de TV de la caverna mediàtica espanyola.

Cal dir també que és preocupant que el mosso conegut com “el sevillano” (activista de Cs a Sarrià de Ter) i que presta servei a la casa del President Puigdemont, acompanyi l’ex-cunyat de la infanta Elena en aquest acte de Vox.

Resulta simptomàtic que aquest partit d’extrema dreta, després dels resultats a Andalusia, rebi felicitacions de la Unió de Mossos per la Constitució (UMC), coincidint amb les de la Marine Lepen i del fundador d’una facció del Ku Klux Klan.

Aquests integrants de la UMC, a banda de contravenir els seus propis postulats en que defensaven la seva neutralitat política, donant suport a Vox estan defensant acabar amb l’Estat de les autonomies i en conseqüència amb la dissolució del Cos de Mossos d’Esquadra.

Demanem a tots els companys que obrin bé els ulls davant d’aquesta greu amenaça i també que sota cap circumstància cap mosso pugui cridar el a por ellos, com ahir va succeir durant el dispositiu de Girona.

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Les Guilleries, 7 de desembre de 2018

Please follow and like us:

1 thought on “Comunicat de Les Guilleries (75)”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *