Català, Les Guilleries

Comunicat de Les Guilleries (74)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

Les eleccions d’Andalusia han donat com a resultat la fulgurant irrupció institucional de l’extrema dreta més radical, Vox, partit que ha obtingut el suport de gairebé 400.000 ciutadans.

Volem recordar que aquesta formació política, que tindrà la clau del govern a Andalusia i possiblement en un futur proper a Espanya, s’ha personat com a part acusadora en el judici de l’1-O, sostenint càrrecs inexistents i demanant les màximes penes de presó als encausats, entre ells el major Trapero i el legítim conseller d’Interior Quim Forn.

Ens trobem davant d’un probable escenari a les properes eleccions a Espanya de conformació d’un govern amb PP, Cs i Vox gràcies a l’augment de vots derivats de fer bandera del seu comú odi visceral contra qualsevol manifestació de catalanisme.

Amb tot aquest panorama, i amb el treball incessant de les clavegueres de l’Estat, només cal preveure un clar risc d’intervenció, de residualització i finalment de dissolució del cos de Mossos d’Esquadra.

Malauradament, dins del CME també existeixen individus amb aquell tarannà, disposats a participar en la nova “reconquista nacional-catòlica”.

Un d’aquests perfils (atenció a l’Àrea de Selecció) seria el del mosso David Cortina, destinat a la Unitat de Seguretat Ciutadana de Caldes de Montbui, ex-CNP, conegut activista de l’extrema dreta, molt conflictiu i temut pels propis companys i superiors. Una de les seves proeses, trobant-se de servei, ha estat la d’arrencar una estelada d’un balcó privat.

Fem una crida a tots els companys perquè prenguin consciència de la greu situació que s’albira i de la necessitat de defensar-nos dels atacs furibunds que arribaran des de dins i fora del Cos, per terra, mar i aire.

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Les Guilleries, 3 de desembre de 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.