Català, Les Guilleries

Comunicat de Les Guilleries (65)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

El col·lectiu Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

70204f012612f55a982868e5594566c0o

Sabíem que el tinent coronel de la GC Daniel Baena, cap de la policia judicial a Catalunya, s’ocultava sota un pseudònim a twitter des d’on insultava els polítics catalans que ell mateix investigava.

Ara s’ha descobert que el comissari Daniel Rodríguez, cap del CNP de Navarra, també disposa d’un compte de twitter “secret” des d’on desqualifica a polítics d’esquerra i nacionalistes, alhora que enalteix al colpista Antonio Tejero i al líder ultradretà i xenòfob de VOX.

D’altra banda, en el comunicat anterior, assenyalàvem la insòlita i accelerada promoció a magistrada del TS de la jutgesa Lamela. Ara coneixem que el jutge Llarena que acusa i envia a presó al govern legítim de la Generalitat, entre ells el nostre conseller d’Interior Quim Forn, va guanyar la plaça a la més alta institució judicial sense mèrits suficients.

També hem pogut saber que el número de la causa especial que ell dirigeix coincideix amb el número del registre d’entrada, fet inèdit i anòmal, produït amb la finalitat de vulnerar les normes de repartiment entre magistrats i assignar a dit un instructor lacai del totpoderós president de la Sala Penal, Manuel Marchena, qui va impedir que el president del PP fos investigat pel cas dels Màsters i qui té una filla implicada en greus irregularitats en el seu accés a la carrera judicial.

Finalment, el fotoperiodista Jordi Borràs ha estat cridat al jutjat com a investigat (?) després de l’agressió soferta per part d’un inspector del CNP que segueix treballant sense que estigui inmers en cap expedient disciplinari.

Algú vol seguir formant part d’un estat que al capdavant de les estructures judicials i policials situa o manté personatges com aquests?

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Les Guilleries, 23 d’octubre de 2018

Please follow and like us:
error

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *