Català, Opinió

Declaracions de Joan Tardà, article del VP Oriol Junqueras i entrevista de l’HV Pere Aragonès

Declaracions de Joan Tardà, article del VP Oriol Junqueras i entrevista de l’HV Pere Aragonès:

– Declaracions de Joan Tardà després de la reunió a la presó de Lledoners entre el VP Oriol Junqueras i el líder d’Ahora Podemos, Pablo Iglesias: “En aquest moment ERC pel que fa als pressupostos de l’estat no seurà en cap mesa de negociació.”. Enllaç Aquí.
– Article del VP Oriol Junqueras “Els “purs” volen ser cada vegada més “purs” i, per tant, per definició, són cada vegada menys. I, en realitat, prefereixen perdre que guanyar, perquè la derrota els permet reivindicar eternament la seva “puresa””. Enllaç Aquí.
– Entrevista a l’HV Pere Aragonès a La Ser: ”Per a ERC la via negociada es prioritària.”. Enllaç Aquí.

handshake-3139227_640

Please follow and like us:
error

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *