Català, Internacional

Noves reaccions al conflicte diplomàtic entre Flandes i Espanya

Noves reaccions al conflicte diplomàtic entre Flandes i Espanya:

Entrevista a Radio1be (ràdio de Bèlgica), el president del Parlament de Flandes, Jan Peumans s’ha reafirmat en les seves declaracions sobre els presos polítics catalans i ha afegit que ell al seu país encara pot dir el que pensa.
Comunicat del Govern de la Generalitat: “El Govern lamenta la decisió del Ministeri d’Afers Exteriors de retirar l’estatus diplomàtic al delegat de Flandes a Espanya, André Hebbelinck, així com de no acreditar cap persona que realitzi aquesta funció en el futur.”
Article a Político EEUU: “El president del Parlament flamenc havia dit que la resposta espanyola a la crisi catalana demostrava que el país no podia ser ‘part d’una UE democràtica i moderna'”.

 

Please follow and like us:
error

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *