Català, Opinió

Entrevista al Matí de Catalunya Ràdio a Marcel Mauri d’Òmnium, i a Elisenda Paluzie de l’ANC

Entrevista al Matí de Catalunya Ràdio a Marcel Mauri d’Òmnium, i a Elisenda Paluzie de l’ANC:

– Marcel Mauri: “És una irresponsabilitat que ja fa més d’un any del 1-O i encara no hem tingut la capacitat de mostrar una unitat d’acció que és totalment imprescindible sota aquesta repressió.”. Enllaç Aquí.
– Elisenda Paluzie: “El que s’ha de fer és governar fixant una direcció cap a la independència, que ara és més urgent i necessària que mai.” “Volem fer arribar el nostre document estratègic als partits i a les altres entitats.”.Enllaç Aquí.

da2awnkx0aaqiov

Please follow and like us:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *