Català, Les Guilleries

Comunicat de Les Guilleries (63)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

12 d’octubre: Res a celebrar !!!

Hem vist, amb molt d’estupor, la fotografia on apareix la cúpula de comandaments del nostre Cos commemorant, al cuartel de la GC de Sant Andreu de la Barca, el Dia de la Hispanidad (anys enrere “Dia de la Raza”), actuant en nom propi i sense representar milers de mossos republicans.

Sembla però que les cares dels comissaris no expressen alegria ni orgull de ser en aquest acte de record de l’inici d’un etnocidi a Amèrica, a excepció del cap de la CGRO (de qui depenen els antiavalots), el comissari Francisco Javier Gámez, que posa en primera línia ben cofoi i com si es sentís a casa seva.

Tampoc és oportuna la celebració en aquest municipi on alguns pares d’alumnes del IES El Palau, utilizats politicament pel govern de Madrid del PP i Cs, varen llençar la fiscalia a atacar i atemorir bons professionals del magisteri, denunciant-los per delictes d’odi per haver tractar en tutories els incidents de l’1-O.

Mentrestant, i a pocs quilòmetres d’aquest cuartel de les restes de l’imperi espanyol, el jutjat d’instrucció núm 3 de Cornellà ha obert causa penal contra els 7 comandaments de la Prefectura del CME com a responsables policials del dispositiu del referèndum de l’1-O.

Hem de mantenir el riu Llobregat lliure de brutícia i de toxicitat al pas per aquestes contrades pel benestar i la salut de la ciutadania.

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS, EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Les Guilleries, 12 d’octubre de 2018

Please follow and like us:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *