Català, Catalunya

Declaracions i escrit de la Tamara Carrasco, detinguda per petànyer al CDR de Viladecans i acusada d’instigar la mobilització del passat 3 de desembre

Declaracions i escrit de la Tamara Carrasco, detinguda per petànyer al CDR de Viladecans i acusada d’instigar la mobilització del passat 3 de desembre:

– Declaracions de la Tamara Carrasco: “L’AN em diu mitjançant document oficial que la meva llibertat depèn del que facin terceres persones. No tinc por, no moureu ni un cm els meus principis ni fareu que el poble es desmobilitzi”. Via Agència ACN.08-10-18. Enllaç Aquí.
– Escrit que la Tamara Carrasco va llegir a la roda de premsa d’ahir 08-10-18: “L’AN hereva del Tribunal de Orden Público de Franco em diu mitjançant un document oficial que la meva llibertat depèn del que facin terceres persones.”

dpdcj-jwwaa8vmo

Please follow and like us:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *