Català, Les Guilleries

Comunicat de Les Guilleries (62)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

Vam donar un vot de confiança al moviment MosSOS ateses les justes reivindicacions que defensaven i confiant en el seu proclamat caràcter apolitic i asindical. Malauradament en la seva segona convocatòria de manifestació ha quedat palès el nostre error.

Ja ens va semblar reprovable el tracte que es va donar a ADIC Interior en la primera manifestació, cridant “Fuera, Fuera” a uns altres treballadors públics que portaven mesos concentrant-se en aquell mateix lloc, dia i hora.

Però el que vam viure ahir ens obliga a posicionar-nos públicament retirant-los el nostre suport: hem vist a les primeres fileres a policies que porten anys i panys a les poltrones sindicals, algun d’ells encantat de fotografiar-se amb un representant de la ultradreta espanyola, i d’altres que, actuant com a portaveus del moviment, feien intervencions als mitjans on esmenaven la nostra actuació l’1-O, en comptes de denunciar el fet que desenes de companys siguin encausats judicialment.

Un altre vergonyant capítol han estat els entusiastes aplaudiments en passar la manifestació per davant de la catedral de la repressió franquista i seu principal dels que van atonyinar els ciutadans durant el referèndum de l’1-O, vulnerant la mateixa resolució judicial i principis bàsics d’actuació policial.

“Somos compañeros” van cridar part dels manifestants, referint-se als membres del CNP. No en el nostre nom !!! Per nosaltres, NO SÓN NI HO SERAN MAI COMPANYS, aquells que van provocar més de 1000 ferits entre la nostra ciutadania i aquells que han actuat reiteradament en contra del nostre Cos, com per exemple quan van delatar a un company infiltrat en una cèl·lula terrorista posant en risc la seva vida.

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS, EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Les Guilleries, 7 d’octubre de 2018

Please follow and like us:
error

2 thoughts on “Comunicat de Les Guilleries (62)”

  1. Aquesta sí és la nostra policia. Cal depuració . No pot ser que hi hagi policies.manifestant proclames polítiques. Cal expedient. I després dels que.correspongui, apartats del cos. Col·lectiu Guilleries teniu la confiança del poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *