Català, Les Guilleries

Comunicat de Les Guilleries (61)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

A molts de nosaltres, ens ha arribat el colpidor testimoni d’un company de la BRIMO que explica la seva vivència personal en la primera línia policial de la manifestacio de Girona en reivindicació de l’1-0.

Som molts els mossos, com els que formem part d’aquest col·lectiu, que també anhelem la construcció de la República Catalana i que compartim les proclames i reivindicacions dels manifestants, però no entenem quin avenç es produeix en aquest objectiu llençant objectes, alguns contundents, contra nosaltres.

Demanem al grup minoritari de manifestants protagonistes d’aquests actes que reflexionin, i a la resta que els aïllin i assenyalin, perquè separar-nos del pacifisme, el civisme i el respecte que ens caracteritza només porta a debilitar el nostre moviment i donar combustible als enemics de Catalunya.

Aquesta demanda és compatible amb la critica al disseny dels dispositius i l’exigència d’escatir els excessos en què s’hagi pogut incórrer.

Ens sorprèn que el responsable policial dels operatius dels recents actes reivindicatius fos el mateix comandament que va gestionar el desallotjament de la plaça Catalunya dels concentrats del moviment 15-M.

Ens referim a l’intendent Antolin, qui després d’uns anys a la “nevera” ha reaparegut, potser per decisió del comissari Gámez, ex-Guàrdia Civil.

Per cert, el ministre d’Interior del govern del PSOE (assenyalat pel TEDH per no investigar torturtes a detinguts quan era jutge a l’AN) acaba d’aprovar la proposta de la Guardia Civil d’atorgar la Gran Creu de plata al Mèrit Civil a l’infame exdelegat del govern espanyol Enric Millo, d’infaust record pels demòcrates catalans. Existeixen diferències de fons entre PP i PSOE? Cap ni una !!

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Please follow and like us:

5 thoughts on “Comunicat de Les Guilleries (61)”

  1. Comparteixo totalment el vostre pensament i com fer’lo efecti’ho estic totalment en contre de la violència però el meu objectiu es Republicà i llibertat dels nostres presos polítics

  2. Aquests dies veient la violència amb què colpejaven als manifestants, vaig dir en seguida que aquells uniformes no eren dels nostres…… Fins a dia de avui puc dir que els Mossos seràn sempre nostres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *