1 thought on “Comunicat del CDR Catalunya”

 1. Doncs sort que hi ha algú content… Perque la resta estem molt empranyats, però moooolt!!!
  Sembla que no heu entés res de res i que viviu com autèntics BTF (Baixa Tolerancia a la Frustració). Sou quatre gats fruit de la societat de la inmediatesa. esteu acostomats a quan voleu algo, ho heu de tindre ja i, el que és pitjor, us creiu amb el dret de tenir-ho!
  Ahir, només es veien uns quants esverants, barrejats amb infiltrats faixistes ultres (quan es cantaven els Segadors devant les portes del Parlament movien els llavis i no sabien ni que era allò) i vosaltres, beneits de voseltres, encara avui treient pit.
  Permetue-me que us digui que sou una colla de babaus que no vareu ni detectar els infiltrats de C’s!!!
  I no, l’esperit del 1-O no és això!… Perquè l’esperit del 1-O va ser sobretot fe, seguretat i confiança!!!: ningú va veure les urnes i malgrat això estavem allà perque sabiem que votariem…
  Esteu fent premonitories les paraules del Aznar al 2015 quan deia ” Antes de que se rompa España, se romperá Catalunya”… I el pitjor, és que avui esteu tant contents!!
  Sou uns inconscients capritxosos i impacients, incapaços de gestionar les vostres emocions i que viviu en una “muntanya rusa hormonal”

  Ens esteu engegant tota la feina a la merda!!! Ni hi ha dret!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *