Comunicat de Les Guilleries (60)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

ERROR. No es poden qualificar d’una altra manera els fets succeïts arran de la manifestació de Jusapol d’ahir dissabte.

Sabíem del parany que volia posar aquest pseudosindicat de les policies espanyoles per provocar una reacció adversa dins el sobiranisme en unes dates de record molt sensible.

Per aquest motiu, és incomprensible que és permetés que la manifestació dels piolins “a por ellos” transcorregués pels carrers del centre de Barcelona amb l’inici de recorregut a la comissaria del CNP de Via Laietana, famosa per les tortures a detinguts durant la dictadura franquista.

La zona de Montjuïc és l’indret assignat per a les manifestacions de caire feixista que s’organitzen a la capital de la república catalana. I la d’ahir ho era, només cal observar qui hi donava suport i qui va participar als actes (C’s, UPyD i VOX).

No ens podem permetre que la dignitat de la policia de la Generalitat quedi tacada d’aquesta manera amb les imatges tan lamentables i denigrants que tots vàrem veure ahir, on el poble que reclamava poder decidir democràticament va tornar a ser colpejat, en aquest cas per la seva pròpia policia.

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Please follow and like us:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *