Català, Les Guilleries

Nota informativa de Les Guilleries (1/18)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

En relació al moviment anomenat MosSOS i la seva convocatòria de concentració pel proper 17 de setembre, volem fer públic el següent pronunciament:

  1. Guilleries no som ni pretenem ser una organització sindical. Vam constituir-nos amb la voluntat d’aplegar, mobilitzar i donar veu als moss@s favorables a la República catalana i a tots aquells/es companys/es demòcrates que creuen que el conflicte amb l’Estat només es resoldrà decidint el poble català el seu futur i que condemnen la repressió que patim.
  2. Amb tot, compartim plenament el malestar del col·lectiu, considerem totalment justificades les reivindicacions de MosSOS i donem suport a la convocatòria de concentració.
  3. Alhora, veiem molt preocupant que la iniciativa no hagi estat promoguda i liderada pels sindicats del Cos, especialment els que compten amb més recursos.
  4. També volem alertar de la implicació d‘un sindicat d‘àmbit estatal, CSIF, i altres persones i grupuscles, aliniats amb l‘òrbita ideològica de la extrema dreta espanyola, dels que dubtem molt que la seva real intenció sigui la millora de les condicions de treball del CME i no la desestabilització i posterior dissolució del Cos.
  5. Esperem que els administradors ben intencionats del grup no permetin que aquest sector instrumentalitzi el moviment posant-lo al servei dels seus espuris interessos.
  6. Per últim, fem avinent que la situació d‘espoli econòmic que pateix Catalunya i el tracte injust que sistemàticament rebem de l’Estat influeix en les mancances que presenta el CME (insuficiència d‘efectius, manca de jubilació anticipada, no participació en organismes policials internacionals, etc), sense que això suposi negar la destacada responsabilitat que sens dubte també té el Govern de la Generalitat (incompliment d’acords i compromisos, recuperació de drets retallats, etc).

Les Guilleries, 12 de setembre de 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.