Català, Catalunya

Comunicat del Centre Català de Negocis sobre la possibilitat d’un Referèndum pactat

Comunicat del Centre Català de Negocis sobre la possibilitat d’un Referèndum pactat: “Des del CCN considerem que la proposta de referèndum pactat en els termes que s’estan plantejant no respon a una necessitat objectiva de fer efectiva la República, sinó a criteris d’estratègia política i a la calculada conveniència d’ambdós governs.” “Des del Cercle Català de Negocis insistim en la unilateralitat i la mobilització social no violenta com a única via per fer efectiva la independència de Catalunya; molt especialment mentre l’Estat espanyol mantingui l’actual context d’involució democràtica”.

logo-2

Please follow and like us:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *