Català, Política

Declaracions del VP primer de la Mesa del Parlament, Josep Costa i de l’ex Consellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí

Declaracions del VP primer de la Mesa del Parlament, Josep Costa i de l’ex Consellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí:

– Josep Costa: “Un altre motiu per desbordar la Diagonal dimarts és fer veure al món que ni la repressió ni el canvi de govern espanyol no han fet desistir ningú de reclamar la República independent que ens hem guanyat. És possible i l’aconseguirem. #Diada2018”.
Enllaç Aquí.

– Clara Ponsatí: “És moment q la mobilització popular se senti empoderada i no depengui dels missatges polítics de les institucions pq no estan actuant com institucions de Cat. i és molt difícil que la iniciativa transformadora i efectiva sorgeixi d’elles”.
Enllaç Aquí.

dmlbeesxsaa2b14

 

Please follow and like us:
error

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *