Català, Textos Jurídics

Article.455 Codi Penal. Ciutadans es salta la llei?

Article. 455 Codi Penal: “El que, per a realitzar un dret propi, actuant fora de les vies legals, utilitzés violència, intimidació o força en les coses, serà castigat amb la pena de multa de sis a dotze mesos”. Ciutadans es salta la llei?
Enllaç Aquí. BOE
Enllaç Vídeo Actuació Ciutadans Ajuntament Reus.

Tuit Ciutadans: “Las instituciones representan a toda la ciudadanía independientemente de su ideología y deben respetar la neutralidad y la pluralidad. @Cs_Reus ha retirado del Ayuntamiento la simbología partidista que excluye a vecinos de la localidad porque las instituciones #SonDeTodos”

2wdnwpv6kym-f2i

Please follow and like us:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *