Català, Internacional

El míssil espanyol llençat erròniament ha provocat un incendi a Estònia

 

Encara no segueixes @CanalRepublica a twitter?

Traducció de l’article del diari rus @ura_ru

El míssil espanyol llençat erròniament ha provocat un incendi a Estònia

Screenshot_20180809-153232.jpg

L’avió va llençar accidentalment un míssil aire-aire a Estònia

El coet, que l’exèrcit espanyol va llençar accidentalment a Estònia, va provocar un incendi forestal. Ara els bombers estan intentant extingir el foc al bosc de Järvamaa, on el míssil aire-aire AIM-120 AMRAAM va caure.

De moment, les cerques de les restes caigudes es veuen obstaculitzades pel foc. S’ha informat que la seva recerca es reprendrà tan aviat com s’extingeixi el foc. L’accés al districte de Jyekylä està temporalment limitat per a la població, informa el Servei de notícies nacionals.

El Ministeri de Defensa d’Espanya ja ha expressat les més profundes lamentacions a Estònia en relació amb el que ha passat, informa Nation News. El cap de la seu de la Força Aèria d’Estònia, Riivo Valge, ha assenyalat que és la primera vegada que produeix un incident similar a Estònia. “URA.RU” ha escrit anteriorment sobre com s’ha comentat el llançament “accidental” del míssil al Ministeri d’Afers Exteriors de Rússia.

Vyacheslav Beresnev

Please follow and like us:
error

1 thought on “El míssil espanyol llençat erròniament ha provocat un incendi a Estònia”

  1. De España no te puedes fiar hay tanto talento que los submarinos no caben en el puerto por su dimensión y este caza se le cae un misil porque no es gente esperimentada ni responsable , no me estraña que les ayan suspendido los vuelos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *