Català, Catalunya

Invitació a l’acte de retorn i missatge del MHP Carles Puigdemont i l’ANC

Invitació a l’acte de retorn i missatge del MHP Carles Puigdemont i l’ANC:

– Missatge del MHP Carles Puigdemont: “Acabo d’arribar a Brussel·les, després de deixar Alemanya a primera hora del matí. Han passat quatre mesos d’ençà que hi vaig entrar, tornant de Finlàndia. Anhelava el retorn a la capital europea, però a Alemanya hi he deixat unes vivències i unes coneixences inesborrables”.
– Missatge de l’ANC: “Celebrem que @KRLS es pugui moure lliurement pels països democràtics d’Europa i el seu retorn a Waterloo. Malgrat això, no serem un país normal fins que no fem efectiva la independència i alliberem presos polítics i exiliats. #FemLaRepúblicaCatalana🚩”

djmx5hkx4aerg_j

Please follow and like us:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *