Notícies internacionals relacionades amb Espanya i Catalunya

Notícies internacionals relacionades amb Espanya i Catalunya:

New York Times: Sobre el nou submarí de l’exèrcit espanyol: “Primer no va poder surar. Ara, no pot atracar”.
Financial Times: El jutge del TS d’Espanya ha retirat les ordres d’extradició de l’anterior president català Carles Puigdemont i altres cinc dirigents independents, deixant-los lliures per viatjar per la major part de la UE però subjectes a arrest si tornen a Espanya.
Le Monde: “La justícia espanyola retira les ordres d’arrest per a Carles Puigdemont i cinc líders catalans.” “L’expresident català creu que aquesta decisió és la “demostració de la immensa debilitat” del dossier.”
Metta.tagesschau.de: Telenotícies líder alemany Tagesschau ha de desactivar la possibilitat de comentaris a la notícia web de la retirada de les euroordres per l’allau rebuda. Quasi tots ells són favorables al MHP Carles Puigdemont i a la resta d’exiliats perseguits.
Telepolis (Heise): “A quin nivell de ridícul pot arribar un jutge espanyol, que fabula sobre la “manca de compromís” dels jutges alemanys perquè no compren els seus contes de fades?”.
Herald Scotland: “La decisió espanyola de deixar de banda l’extradició de Clara Ponsatí és millor tard que mai.”

puigdemont-289_v-teaserm

Please follow and like us:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *