Xerrada dijous 19 de juliol sobre “La gran teranyina” de Roger Vinton, amb Albert Cuesta i Joan Queralt

Xerrada dijous 19 de juliol sobre “La gran teranyina” de Roger Vinton, amb Albert Cuesta i Joan Queralt:

Si no en vau tenir prou amb el que en Roger Vinton, un home com cal, ens va explicar sobre la burgesia catalana i la seva relació amb la independència de Catalunya, en podreu saber més coses el dijous 19 de juliol amb els companys de Birres per la República.

Tornem a recodar l’enllaç amb l’entrevista que vam fer-li des de Canal República: https://canalrepublica.cat/2018/06/20/roger-vinton-ser-independentista-ja-no-es-un-tabu-o-una-idea-esbojarrada-sino-que-en-aquests-moments-es-considera-una-opcio-realista/

dih3rn9xkai64hf

Please follow and like us:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *