Català, Textos Jurídics

Recordem alguns dels fragments importants sobre el Dret d’Autodeterminació. (Des de Canal República sempre encoratgem a la ciutadania a anar a les fonts)

Recordem alguns dels fragments importants sobre el Dret d’Autodeterminació. (Des de Canal República sempre encoratgem a la ciutadania a anar a les fonts):

– “Qualsevol limitació arbitrària del dret d’autodeterminació a alguns pobles (ex. els subjectes a ocupació militar o domini colonial) o només en determinats moments històrics (ex. en situacions de conflicte armat) seria contrari al dret internacional .”
– “Les resolucions 2625 i 3314, estan destinades a la seva aplicació externa. El principi d’integritat territorial no es pot invocar internament ni utilitzar com a pretext per restringir els drets humans dels pobles sota la jurisdicció d’un Estat.”

Please follow and like us:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *