Català, L'Altaveu, Opinió

(((Corto Maltese))): “El nou govern espanyol del Sr. Sánchez hauria de ser irrellevant pels catalans. La seva funció, és per això que han estat escollits, serà la d’afrontar la independència catalana fent molts escarafalls.”

Seguint amb el seu #Megafilcorto, avui en (((Corto Maltese))) (a twitter @helixx85) ens explica unes quantes coses més del Deep State, DS pels amics, i dels seus moviments en relació a la independència de Catalunya.

corto

 

Quins factors propicien que la independència de Catalunya es pugui fer efectiva en aquests moments? Per què no ha estat possible abans?

Una cosa és clara: portem més de 400 anys intentant ser independents i no ho hem aconseguit. Llavors, a totes i tots aquells que se’n riuen d’Espanya i dels espanyols i adopten aires de superioritat, compte, perquè seran rucs però ens tenen controlats com a colònia des de fa segles i no hem fet res amb èxit per aconseguir alliberar-nos.

 

És en aquest moment, amb el fracàs de la Reforma de l’Estatut de Catalunya, que les elits catalanes que controlen també Espanya, comencen a fer el pas cap a la República Catalana.

 

Què ha fet Espanya per sotmetre a Catalunya com a territori i colònia?

El de sempre: pagar a les elits locals una sèrie de favors, perquè col·laborin amb l’enemic.

Tal com explico en el meu #MegaFilCorto, això canvia a partir del 2006, quan les elits d’alts funcionaris de Madrid decideixen deixar de col·laborar amb el Deep State català, altrament conegut com la tan odiada i desconeguda Burgesia Catalana.

És en aquest moment, amb el fracàs de la Reforma de l’Estatut de Catalunya, que les elits catalanes que controlen també Espanya, comencen a fer el pas cap a la República Catalana.

No és gens casual que sigui un Maragall, ex socialista / federalista / unionista convençut qui estigui al davant de la Conselleria d’Afers Exteriors del nou Govern Torra. Sempre poso com a exemple a la meva mare com a arquetip de l’evolució de la mal anomenada Burgesia Catalana des de posicions federalistes a clarament independentistes.

 

Com afectarà a la ciutadania el fet de tenir un Estat Independent tenint en compte que estem en un món globalitzat?

Fonamentalment, ser un Estat independent et fa responsable dels teus actes com a país.

Ja no serà vàlida la cantarella del Madrid ens roba, serem els únics “maître à bord” del vaixell i, que arribem a Ítaca o ens enfonsem com el Titanic dependrà únicament de nosaltres. Només per això, ja paga la pena intentar-ho i aconseguir-ho!

Evidentment, un país petit com la Catalunya que ve només té sentit econòmic i és viable dins d’un bloc mundial de lliure comerç, ja sigui la UE tal com la coneixem avui, una UE reformada que doni cabuda a les pretensions del Regne Unit i eviti el temut Brèxit o una EFTA millorada.

Amb les noves tecnologies ja existents com ara Internet i el blockchain, els Estats nació com a garants de mercats i de seguretat perden sentit. Tornem a un món de ciutats de comerç, molt més semblant a l’Edat Mitjana del que en un primer moment podríem pensar!

 

Geoestratègicament Catalunya és molt “llaminera”, segons paraules seves. Segons el seu parer, hi ha algun país en aquests moments que estigui ajudant a fer efectiva la República Catalana?

Cap país es posicionarà oficialment a favor d’una Catalunya independent fins que no estigui al sac i ben lligat. Tot i així, hi ha uns quants països que s’han posicionat molt clarament en favor de la independència de Catalunya i del dret inherent d’autodeterminació de tots els pobles, ergo del poble català.

Entenc que aquests anys de feina prèvia i l’acceleració del Procés cap a la independència a partir de l’1 d’octubre de 2017 busquen la deslegitimació definitiva d’Espanya com a país de no dret, anti-demòcrata i incapaç de dialogar.

En qui més confio és en les Nacions Unides, l’ONU, que és qui té potestat per obligar a Espanya a organitzar un Referèndum d’Autodeterminació amb les normes que determini l’ONU. La majoria de colònies europees es van independitzar amb el suport de l’ONU, així hauria de ser també en el cas català.

Catalunya ha de jugar bé les seves cartes i aprofitar la batalla soterrada entre el bloc germànic, basat en la idea de ius sanguini i un Imperi de pobles lliures, i el bloc franco-anglès, basat en el ius soli i els valors de la Revolució francesa dels ciutadans, ja saben:

Liberté, Égalité, Fraternité!

Encara que sembli que Alemanya sigui la que mana a l’Europa actual, el Deep State mundial és atlàntic i no passa per Berlín. Alemanya i Japó són simples fàbriques del món, res més.

 

Sovint ha dit que el Brèxit al Regne Unit ens és perjudicial? Per què?

Com que la independència catalana és un fenomen que es produeix molt rarament, per no dir mai, això que en Nassim Taleb en diria un Black Swan, un cigne negre, ens cal que a Europa i el món hi passin coses importants i hi hagi un cert desordre, però evitar el Brèxit ens aniria bé com a europeus.

Recordem que el projecte d’una República catalana independent només té sentit dins d’una UE que funcioni o similar. Si surt el Regne Unit de la UE, tot serà més complicat. En qualsevol cas, allà on vagin el Regne Unit i França, allà hem d’anar nosaltres i intentar no quedar despenjats.

Si hi ha Brèxit, no hi haurà ni UE ni Euro i correrem el risc de quedar, com sempre, despenjats i amb el tren de la civilització europea escapant-se de nou pels catalans i espanyols.

És per això que recomano com a pla B  invertir com a mínim a França, nucli dur de l’euro. I millor encara fora de la zona Euro, incloent-hi el Regne Unit i països com Dinamarca o Suïssa.

 

En els seus fils fa diferenciació entre blocs, tant a nivell europeu com internacional, i les seves relacions amb el “Deep State”. Podria aprofundir en aquestes diferències i com afecten a la Catalunya Estat?

Tal com deia, els que tallen el bacallà a nivell polític i geoestratègic viuen entre Califòrnia, NY, París i Londres, i alguns despistats a Amsterdam, Génève i Tel Aviv.

Tenim clar que el Deep State català, que controla els fluxes d’ingrés ibèrics, incloent Portugal, aposta clarament per la independència com a mal menor inevitable. Falta comprovar la capacitat d’influir i fer implicar al Deep State mundial en la solució al problema català.

Només angoixant-los (Angst, en alemany) pel perill que una zona pròspera i llaminera, que dèiem l’altre dia, caigui en mans dels extremistes russos i xinesos, els posarem de la nostra banda.

Sóc optimista: la continua arribada d’inversions d’alta tecnologia per part d’empreses que saben molt més del que puguem saber nosaltres, perquè tenen accés al big data, com ara Amazon, denota que la partida ja s’ha jugat i Catalunya ha guanyat, com a mínim els que apostàvem i apostem a favor de la indi (independència, pels amics).

 

Què pot explicar-nos del “Club Bilderberg”? És cert que Albert Rivera és un dels “nous” convidats a aquest “exclusiu” club?

Negar la representativitat del Club Bilderberg com a pal de paller del Deep State atlàntic seria absurd. Manen i molt. Això sí, ser convidat a explicar-se no està malament però res a veure en ser-hi membre de ple dret. De moment, només en Cebrián, ex de El País i Prisa hi és.

Els deixo la llista dels membres actuals, on només hi figura un espanyol i cap català:

https://fr.wikipedia.org/wiki/Liste_des_membres_du_groupe_Bilderberg#Membres

 

El nou govern espanyol del Sr. Sánchez hauria de ser irrellevant pels catalans. La seva funció, és per això que han sigut escollits, serà la d’afrontar la independència catalana fent molts escarafalls.

 

Quina opinió té de la moció de censura al govern de Mariano Rajoy? Com valora les incorporacions al gabinet del Govern del PSOE des d’un punt de vista català?

Fer fora el govern corrupte del PP era una prioritat per a tots i, molt especialment, pel Deep State català. Fer fora el senyor M. Rajoy implica res? No, només això, fer-lo fora i perdre’l de vista. El nou govern espanyol del Sr. Sánchez hauria de ser irrellevant pels catalans. La seva funció, és per això que han estat escollits, serà la d’afrontar la independència catalana fent molts escarafalls.

L’aposta del PSC PSOE és que és millor ser al poder amb Catalunya declarant-se definitivament independent que deixar créixer a Ciudadanos i Podemos contra ells. Encerten, crec. Darrere hi ha un maquiavèl·lic gat vell, com és en Iceta i el seu pacte contra natura amb la Unió d’Espadaler.

 

Últimament estan arribant moltes inversions de caire tecnològic a Catalunya? A què creu que és degut?

Saben molt bé quina partida s’està jugant i saben que els preus que troben a Barcelona i Catalunya ara no es repetiran en el futur. Som el Silicon Valley al 25% de cost. Saben que serem independents i es posicionen tant bé com poden.

 

Es parla molt del blockchain com a mesura de seguretat dins del món digital. Què ens pot explicar?

El blockchain és una tecnologia que, fins fa poc, ningú n’havia sentit a parlar. A partir d’ordinadors descentralitzats es pot garantir una transacció, validar documents, pagar i moltes altres dades. Ja no ens caldran intermediaris (Governs, Bancs, Notaris) per comprovar les dades de les nostres transaccions! El blockchain, ben orientat, ens pot ajudar molt com a nou país independent! Això sí, hi ha el risc que els ciutadans no es conformin amb petar-se el Gobierno de España i els seus bancs sinó que també decideixin prescindir del Govern de Catalunya.

La relació Deep State mundial, els amos dels actius i els seus fluxes associats, podran interactuar directament amb la gent a peu de carrer, sense intermediaris. Al final, més que ser un Estat independent, podem acabar sent persones independents al món!

 

El Conseller Puigneró va jugar un paper clau durant el Referèndum de l’1 d’octubre, com a màxim responsable del CTTI.

 

La incorporació al Govern català de Jordi Puigneró com a conseller de Polítiques Digitals és perquè Catalunya es perfila com un hub tecnològic dins Europa?

El Conseller Puigneró va jugar un paper clau durant el Referèndum de l’1 d’octubre, com a màxim responsable del CTTI. A més a més, és el que més en sap de l’ús de les noves tecnologies per a la independència catalana, seguint els passos endegats per Estònia. Estiguem atents al què fa Estònia i com ens pot ajudar ben aviat a tots nosaltres!

 

Catalunya, com que mai ha estat un Estat modern, peca molt d’ingenuïtat.

 

Creu que aquesta forta vinculació entre Catalunya i les noves tecnologies pot tenir relació amb el tema de la seguretat cibernètica a nivell militar o d’intel·ligència?

Catalunya, com que mai ha sigut un Estat modern, peca molt d’ingenuïtat. Es pensa que podem ser independents sense un servei d’intel.ligència, un exèrcit i comprant favors a nivell mundial. Ens ha anat bé com a país ocupat, però ara tocarà fer d’Estat!

Please follow and like us:

5 thoughts on “(((Corto Maltese))): “El nou govern espanyol del Sr. Sánchez hauria de ser irrellevant pels catalans. La seva funció, és per això que han estat escollits, serà la d’afrontar la independència catalana fent molts escarafalls.””

 1. CAT té un problema d’inferioritat atàvic. No som conscients del nostre poder econòmic ni de les capacitats del poble. A CAT no li cal un exèrcit a l’ús al S.XXI. Informàtics i hackers si vols controlar el territori.

  1. Crec que qui te un complex d’inferioritat es Espanya per la manera com es va comportar el 1/O.
   Con un “maton “ demostrà que te por i no es capaç de negociar res.

 2. Té tota la raó quan diu que som ingenus i de fet,hem anat sovint amb el lliri a la mà.Tant de bo el món fos assenyat i just i puguessim mostrar sempre una cara amable i bondadosa al món…pero el mon està armat i compra favors i armes.No veig possible anar contracorrent sense correr perill.

 3. Brillante análisis y certera visión del nuevo mapa mundial.
  Lo de Catalunya no es broma o capricho. Es trascendental. Y me alegra.
  Ojalá, una vez independiente, consigan convertirla en una República catalana pero Socialista. La ciudadanía se lo merece y si es así, apoyarán. Caso contrario, si no acuerdan consensos estructurales importantes corre un riesgo habitual en la experiencia de nuevo país…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *