Informe complet de The Economist Intelligence Unit que degrada Espanya a la categoria de “democràcia imperfecta”

Informe complet de The Economist Intelligence Unit, divisió d’anàlisi i recerca germana del diari The Economist.

Destaquen les pàgines 5 i 10 de l’informe, a on es degrada a Espanya a la categoria de “democràcia imperfecta”.

Please follow and like us:

2 thoughts on “Informe complet de The Economist Intelligence Unit que degrada Espanya a la categoria de “democràcia imperfecta”

  1. Estic convençut de la imperfecció de la democràcia espanyola, més que demostrada amb la repressió al poble català l’1-O. Però la veritat és que, si jo no ho he vist malament, Espanya figura la darrera (19) entre les “full democraties”. Sí figuren com a “flawed democraties”, en canvi, Itàlia, França o Portugal, països del nostre entorn. És cert que a l’informe diu, referint-se a l’estat espanyol, “its repressive treatment of pro-independence politicians have put it at risk of becoming a “flawed democracy”, però això no és “degradar a la categoria de…”. Tingueu cura amb els titulars, per favor…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *