Reaccions als 2 diaris principals de Bèlgica a la retirada de l’estatus de diplomàtic al representant flamenc i tuit de Josep Lluís Alay al respecte

Reaccions als 2 diaris principals de Bèlgica a la retirada de l’estatus de diplomàtic al representant flamenc i tuit de Josep Lluís Alay al respecte:

– “Espanya trenca amb Flandes” al diari belga VRT. 🗣”Una ruptura radical entre Espanya i Flandes: en cas contrari no es pot interpretar la decisió d’Espanya de retirar l’estatus diplomàtic del representant del govern flamenc a Madrid.”. Enllaç Aquí.
– Tuit Josep Lluís Alay: “Imagineu l’ambient a Flandes. Diuen des d’allà: ‘Si això continua així, ens enviaran el Duc d’Alba’. Ridícul absolut de la diplomàcia espanyola de Josep Borrell a Europa ara mateix”. Enllaç Aquí.
– “Espanya retira la condició diplomàtica del delegat del Govern flamenc a Madrid. Aquesta decisió es pren després de les paraules del president del Parlament flamenc sobre l’empresonament dels polítics catalans.”. Diari belga Le Soir. Enllaç Aquí.

b9717292341z-1_20181016220603_000gs0c89tl2-1-0

Please follow and like us: