QUÈ FEM

Canal República (CR) és un mitjà canalitzador que neix amb l’objectiu de fer front al #mediastorm indiscriminat contra Catalunya i tot el procés de construcció de la República Catalana per part dels mitjans espanyols.

Aquest mitjà de comunicació no interpreta, si no que mostra les fonts originals de cada fet, declaració, compareixença, comunicat, entrevista o succés. Font de fonts, facilita que el lector pugui trobar l’origen de la notícia, de manera que pugui arribar a les seves pròpies conclusions sense l’esbiaix dels mitjans de comunicació tradicionals ni les seves línies editorials, que li aporten opinió o publiquen la informació de manera tendenciosa.

Amb tot plegat, volem obrir un debat a través de les xarxes socials i altres canals online, sobre tota l’actualitat política, social, econòmica i cultural relacionada amb la construcció de la República Catalana, a partir de tots els esdeveniments que s’han anat succeint des del passat setembre de 2017.

Canal República es diferencia de la resta en el fet que confia en les persones i el seu criteri per interpretar un fet noticiable, sense posar filtres entre la realitat i la ciutadania. Mostra què ha passat i deixa que cadascú, de forma adulta, en tregui les seves pròpies conclusions.

One thought on “QUÈ FEM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *