El Front Nacional de Catalunya (FNC) no es presentarà a les eleccions espanyoles

El Front Nacional de Catalunya (FNC) no es presentarà a les eleccions espanyoles del 23J i fem una crida a l’abstenció massiva dels catalans, amb els arguments següents:

  1. L’únic subjecte polític legítim a CAT és el poble de Catalunya. L’únic demos polític que nosaltres reconeixem és el català. No formarem part ni legitimarem un subjecte polític/concepte de nació aliè, participant en un instrument electoral dissenyat per a legitimar l’ocupació.
  2. Creiem en la via unilateral com a única via possible per a restituir l’Estat català, i tornar el poder al seu únic i legítim propietari, el poble de CAT. En conseqüència, descartem la falsa via del “diàleg”, així com les eleccions castellano-espanyoles.
  3. La nostra participació en el sistema polític té com a finalitat la restitució de l’Estat català i l’expulsió de Castella i França de les terres cat. Solament participem en eleccions quan aquestes ens permeten fer créixer la nostra organització i avançar vers la independència.
  4. Rebutgem les prebendes i incentius que els partits rendicionistes accepten i els lliguen a participar en la política castellano-espanyola. Són incentius econòmics contraris als nostres objectius polítics. No participarem en el repartiment de la menjadora política castellana.

Font: Front Nacional de Catalunya

https://twitter.com/fncatalunya/status/1666415186796740611?s=46&t=4UQQyF0oDhZ0Q5kWkaJ46w

Please follow and like us: