Declaracions del MHP Quim Torra, de l’HC de Relacions Internacionals Ernest Maragall i entrevista a l’HC Elsa Artadi, després de les converses bilaterals amb Govern espanyol

Declaracions del MHP Quim Torra, de l’HC de Relacions Internacionals Ernest Maragalli entrevista a l’HC Elsa Artadi, després de les converses bilaterals amb Govern espanyol:

– El MHP Quim Torra insta al govern de Pedro Sánchez a oferir solucions concretes en les converses bilaterals respecte a l’autodeterminació, presos polítics i exiliats, i avisa que el contrari es considerarà una cortina de fum.01-08-18. Enllaç Aquí.
– Després de la reunió bilateral, l’HC Relacions Institucionals Ernest Maragall constata que el govern de Pedro Sánchez no té cap projecte per solucionar el conflicte català. Enllaç Aquí.
– Entrevista al Matí de Catalunya Ràdio a l’HC Elsa Artadi: “La bilateral, decebedora i frustrant. El govern espanyol no portava la feina feta.” “Projecte polític per Catalunya no va aparèixer.” “Si no hi pot haver un altre referèndum serà el de l’1-O.”. Enllaç Aquí.

Please follow and like us: