Creix la pressió sobre el govern socialdemòcrata a espanya perquè investigui la implicació del cni en els atemptats de l’agost del 2017 a Catalunya

Nd Aktuell, Alemanya: ‘En primer lloc, dimecres, set partits del congrés espanyol van demanar que finalment s’investiguin els vincles del CNI amb Abdelbaki Es Satty. L'”Imam de Ripoll” era el cap de la cèl·lula terrorista responsable dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Els parlamentaris bascos i catalans van fer el mateix el dijous al Parlament Europeu.

‘Insten a la UE a investigar, que Espanya “bloqueja contínuament”. Al cap i a la fi, els 16 morts provenien de cinc estats membres de la UE, entre d’altres. Una alemanya també va sucumbir a les seves ferides deu dies després del cop terrorista a les Rambles de Barcelona. Altres 155 persones de 39 països van resultar ferides, algunes de greus. Es recorda que els socialdemòcrates (PSOE) han impedit reiteradament la posada en marxa de consultes parlamentàries amb els vots dels partits de dretes.

(…)

Please follow and like us: