Acusació fiscalia espanyola als presos polítics i comanaments mossos d’esquadra i posteriors reaccions

Acusació fiscalia espanyola als presos polítics i comanaments mossos d’esquadra i posteriors reaccions:

– La Fiscalia acusa de rebel·lió els presos polítics, Josep Lluís Trapero i la cúpula dels mossos i demana 25 anys per l’HV Oriol Junqueras i entre 16 i 17 anys per la resta de presos. Enllaç Aquí.

– Missatge del MHP Carles Puigdemont: “L’Estat en el seu conjunt, del rei a la fiscalia, continua excercint una venjança contra un govern, un parlament i bona part de la població que els va dir: així no volem continuar formant part d’aquest Estat” Enllaç Aquí.
– Missatge de la presidenta de l’ANC Elisenda Paluzie: “”Aquesta operació d’estat no té aturador i demana la pena màxima per rebel·lió.” Enllaç Aquí.
– Declaracions de l’advocat Gonzalo Boye: “Han puesto por escrito una bestialidad. Las defensas tienen que ir a tumba abierta”. Enllaç Aquí.
– Missatge MHP Quim Torra: “Ens enfrontem a l’intolerable com a ciutadans lliures i a l’inacceptable com a demòcrates. Fa un mes vaig demanar al president Sánchez que plantegés una oferta política. I avui la resposta d’Espanya són més de 200 anys de presó. Li retirem el suport i no votarem els pressupostos”. Enllaç Aquí.
– Conferència premsa CUP: “Es tracta d’un judici polític contra el dret d’autodeterminació.” Enllaç Aquí.
– Comunicat oficial ANC: “Fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre i consolidar la República catalana és el que ens garantirà un estat que respectarà els drets civils i polítics de tota la ciutadania, inclosa la dissidència política.” Enllaç Aquí.

drb7seuwwaiemq7

Please follow and like us: