Català, Internacional

Notícies i reaccions a Catalunya sobre la detenció de Julian Assange (WikiLeaks)

– Tuit WikiLeaks: “URGENT: Ecuador has illigally terminated Assange political asylum in violation of international law. He was arrested by the British police inside the Ecuadorian embassy minutes ago.”. Enllaç Aquí.
– Tuit MHP Carles Puigdemont: “Tot el meu suport i solidaritat a Julian Assange, i el meu afecte personal davant d’aquesta situació injusta. La Unió Europea ha de protegir drets fonamentals, ha de garantir que la defensa de les llibertats hi tindrà sempre empara.”. Enllaç Aquí.
– Tuit MHP Quim Torra: “Solidarity and support for Julian Assange. Respect for freedom, and especially freedom of expression, must be the pillars of the European Union. And thank you for supporting the Catalans in the fall of 2017. #FreeJulianAssange @DefendAssange”. Enllaç Aquí.
– ANC: “Sempre al costat de qui lluita per la veritat i la llibertat! Tot el suport, Julian Assange! #FreeAssange Ell no va callar per defensar el dret a l’autodeterminació durant l’1-O. Nosaltres no callem per denunciar una altra vulneració de drets fonamentals a Europa. #MakeAMove”. Enllaç Aquí.
– Òmnium Cultural: “La detenció de Julian Assange és una violació flagrant dels drets humans. A @omnium li mostrem la nostra solidaritat i continuarem treballant per aconseguir una Europa on les llibertats individuals siguin absolutament garantides”. Enllaç Aquí.
– Parlament Catalunya: “Els diputats de JuntsxCat, ERC, Comuns i la CUP s’han aixecat de l’escó i han mostrat cartells amb l’inscripció “FreeAssange”.”. Via El Nacional. Enllaç Aquí.

Please follow and like us:
error

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *