Català, Les Guilleries

Comunicat de Les Guilleries (85)

Encara no segueixes @CanalRepública a twitter?

70204f012612f55a982868e5594566c0o

El Col·lectiu Les Guilleries ens ha fet arribar aquest comunicat:

Després de convocar la ciutadania de tota Espanya i finançar amb fons públics el transport, la manifestació d’ahir a Madrid va aconseguir aplegar l’escadussera xifra de 45.000 assistents.

Una de les proclames que s’hi van llençar fou que “només volem el més bàsic d’una democràcia: agafar el vot, anar a la urna i votar”. Això és precisament el que vam fer els catalans l’1-O del 2017 i que ha donat lloc a un infame procés penal, del qual a partir de demà se celebra el judici.

Ens sembla incomprensible i vergonyós que els sindicats representatius del Cos guardin silenci còmplice davant d’un judici en què els acusats ho estan per complir un mandat del poble de Catalunya i per donar-li veu, i on els greus delictes que se’ls atribueixen només existeixen a la ment dels acusadors.

¿Els sindicats de la institució catalana que té com a principal missió la garantia dels drets fonamentals no han de denunciar la massiva vulneració d’aquests drets patida per la ciutadania de Catalunya i els seus representants, ni el furibund atac contra les institucions del nostre país, incloent el CME?

De tant pensar en incrementar les prebendes i perpetuar els privilegis no deuen trobar el moment per complir amb les seves obligacions.

Un exemple d’això ha estat el que fou fins fa poc secretari general del SAP-UGT, durant anys i panys fora del servei policial, el senyor Valentín Anadon que acaba d’assolir una plaça d’intendent de la Guàrdia Urbana de Badalona, ciutat governada casualment pel PSC-PSOE.

Fem una crida a tots els companys/es que rebutgin un sindicalisme sense valors ni principis i al servei dels nostres enemics, i que votin amb responsabilitat en les properes eleccions sindicals.

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Please follow and like us:
error

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *