Acampada per la Llibertat, Català

Comunicat Oficial d’Acampada per la Llibertat

Encara no segueixes @CanalRepublica a twitter?

🔴COMUNICAT OFICIAL🔴

 

aa7xr-fjsv1za6ttewdbncbl1un-we7txkj-gqep17hqlcjhu-8kbqblrj1igv2zhfnan9ediq-j4clfqleezjwdblc6bdjglav3qhglusf2zqhzdcy-54m_avk2megrofa4j9-jmj5ubz_-lhe9xskf_l9kbbgzf5imieba-ydsxayanednmuzu-sory-shgeseu67v

➡️Davant les diferents publicacions fetes a dia d’avui, que parlen del desallotjament i amenaces per part del cos de Mossos d’Esquadra, DESMENTIM AQUESTES AFIRMACIONS CATEGÒRICAMENT. La manipulació de notícies no contrastades s’ha fet palesa avui.

➡️Repetim que l’únic acord a que es va arribar és amb les entitats de cultura popular, amb ningú mes s’ha arribat a cap acord ferm. Per tant, tornem a DESMENTIR totes les afirmacions que s’han fet.

➡️De forma assembleària es va decidir cedir temporalment l’espai necessari per tal que les colles castelleres, els diables, músics i tot tipus d’actes es puguin dur a terme de forma segura per totes i tots, entenent que les expressions de cultura popular de la Mercè son de tothom.

➡️REPETIM QUE NO HEM MARXAT EN CAP CAS. Hem REDISTRIBUÏT espais.

➡️El que es va decidir és facilitar una celebració de tots i totes. Qualsevol publicació dient que s’ha desallotjat, amenaçat o forçat a la sortida ES FALSA.
Estem tots i totes en total desacord amb la manipulació mediàtica d’avui.

#ElPobleTornaAlCarrer

#AcampadaXLlibertat

Ens podeu trobar a

🌐 Telegram
https://t.me/acamparaperlallibertat

🌐 Twitter

Please follow and like us:
error

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *